In navolging van haar succesvolle concerten ter ere van haar 25-jarig jubileum in Ahoy, pakt Corry Konings dit jaar op 19 juli groots uit in het door haar zo geliefde Breda om haar 40-jarig jubileum te vieren. Tijdens dit jubileumspektakel genaamd ‘Mooi was die tijd’, wordt er teruggeblikt op de succesvolle en glansrijke carrière van deze zangeres.

Al haar muzikale hoogtepunten passeren de revue; vanaf haar ontdekking door Pierre Kartner,de ‘Corry en de Rekels’ jaren en haar eerste solo hit. Tijdens dit spetterende jubileumconcert worden de bezoekers ondergedompeld in de Brabantse gezelligheid en de wereld van Corry Konings.

Uiteraard kan er weer uit volle borst meegezongen worden met bekende hits uit het heden en verleden. Kortom, deze spectaculaire show, waar Corry vergezeld zal worden door vele bekende artiesten, wordt een concert om nooit te vergeten! ‘Huilen is voor jou te laat’ waren de zes woorden waarmee Corry Konings in 1970 muziekgeschiedenis schreef. De bestverkochte nummer één hit aller tijden maakte van de zangeres echter bepaald geen eendagsvlieg! Veertig jaar later is zij nog steeds een van de meest gevraagde artiesten van het land, met een scala aan hits die iedereen kan meezingen.

Corry Konings boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.