De uit 1976 stammende hit van Corry Konings ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ gaat gebruikt worden voor een campagne om het pinnen bij ouderen te bevorderen, aldus Omroep Brabant.

Wie het lied gaat zingen is nog niet duidelijk. Voor de campagne wordt de tekst van het lied een klein beetje aangepast. Het woord binnen wordt veranderd in pinnen: ‘Ik krijg een heel apart gevoel van pinnen’.

In de jaren zeventig is de tekst van het lied geschreven door muziekproducent Ad Kraamer uit Drunen en liedjescomponist Sjef van de Velden. Kraamer is onlangs om toestemming gevraagd of het lied ingezet mag worden voor de campagne en ook of de tekst aangepast mag worden. Volgens Kraamer, die heeft ingestemd met het verzoek, gaat het om een campagne van de Rabobank. Het originele nummer stond in 1976 acht weken in de Nederlandse top 40.

De plaat bereikte overigens niet de nummer 1 positie, de hoogste notering was een zevende plaats. Wel is het ruim dertig jaar oude lied een klassieker geworden, die vrijwel iedereen woord voor woord mee kan zingen, aldus Omroep Brabant vandaag.