Corry Konings is haar Spaanse huis ontvlucht nadat dieven er hun slag hadden geslagen. „Ik voelde me er niet meer veilig”, vertelt de zangeres. „Ze hadden namelijk ook de sleutels meegenomen. Stel je voor dat ze terug waren gekomen…”

Niet alleen de sleutels, ook de televisie van Corry was verdwenen. „Het viel verder eigenlijk best mee. Want ook al mijn geluidsapparatuur stond bij me thuis. Die hebben ze laten staan. We vermoeden dat de inbrekers zijn gestoord tijdens de diefstal.”

Corry heeft direct na de inbraak maatregelen getroffen. „Al mijn waardevolle spullen heb ik elders ondergebracht. En nu heb ik zelf ook de kuierlatten genomen. Ik moet er toch niet aan denken dat ze op een avond als ik aan het televisiekijken ben, voor mijn neus staan.”

De zangeres woonde tijdelijk op het adres waarop de indringers het hadden gemunt. „Ik heb hier een appartement én een ander huis dat nog niet klaar is. Omdat ik wist dat ik zou gaan verhuizen, had ik mijn appartement al in de verhuur gedaan. Gelukkig was het nog vrij en kon ik terugkeren. Daar wacht ik gewoon tot mijn nieuwe woning af is.”

Ondertussen is Corry al druk bezig met het uitzoeken van haar spullen voor de verhuizing. „Ik heb al veel weggegeven en weggegooid. Gelukkig ben ik daar bijna mee klaar. Alle grote dingen zijn al ingepakt zodat ik over een tijdje niet zoveel werk heb aan de verhuizing.”

Corry Konings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf