Danny de Munk heeft vanaf vandaag een uniek record in handen. Van de speciale Kruidvateditie van het blad 100%NL – met daarop zijn beeltenis – zullen maar liefst 700.001 exemplaren over de toonbank gaan.
Eerder werden er van een speciale editie met Gerard Joling op de cover 700.000 exemplaren verspreid. In een interview met het blad geeft hij aan dat hij graag nog eens zou presenteren.

Twee weken eerder werd de eerste – met op de cover Gerard Joling – uit een serie van twee speciale edities onthuld rondom het 35-jarig jubileum van Kruidvat. In totaal zullen er meer dan 1.4 miljoen magazines door de drogisterijketen worden verspreid. In het interview met het magazine verklapt Danny dat hij graag nog een iets zou willen presenteren. “Ik zie mezelf wel een tv-programma maken als Gillend naar Huis of Het is hier Fantastisch. Als het maar lekker volks is.”

Vanaf dinsdag 14 september a.s. ontvangen klanten van Kruidvat de speciale editie van het 100% NL Magazine gratis bij aankoop van diverse actieproducten.

Danny de Munk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron: De Sterrenparade