Danny de Munk en zijn vrouw Jenny zijn nét gesetteld in hun nieuwe huis, maar moeten de benedenverdieping alweer ontruimen…

 Een cameraman van onze docu-soap stootte met het opzetten van het licht tegen ons pas gespoten plafond en liet de standaard daarna tegen onze prachtig gestuukte muren vallen”, vertelt de volkszanger, die afgelopen vrijdag 40 jaar werd.

„De brokstukken lagen eraf”, vervolgt Danny, die begin maart met zijn gezin weer te zien is bij de TROS. „En er zaten zwarte vegen op de muur die alleen maar erger waren geworden toen Bart, de man in kwestie, probeerde de boel schoon te maken.”

Benadrukt: „Hij is een schat van een gozer en had dit natuurlijk nóóit zo bedoeld. Maar hij is wel als een olifant door de porseleinkast gegaan, haha. De hele boel moet nu opnieuw worden gedaan.”

Binnenkort verschijnt een container voor de deur bij Danny, Jenny en de kinderen. „Daarin worden onze meubels tijdelijk opgeslagen. Als de werklui klaar zijn met het herstellen van het plafond en de muren, moet de boel drogen. Daarna kan alles weer op zijn plekkie worden gezet.”

Danny de Munk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf