Danny Froger (24) gaat het ouderlijk nest verlaten. Samen met zijn vriendin Michelle is hij op zoek naar een stulpje in Amsterdam. Maar de twee hebben nog meer plannen: "Als dat allemaal goed gaat, komt ons kindje vanzelf."

De zoon van zanger Rene Froger woont nu nog bij zijn moeder in Almere, maar daar komt binnenkort verandering in. Hij vertrekt met de uit Eindhoven afkomstige Michelle, met wie hij twee jaar een relatie heeft, naar onze hoofdstad.

"Als model heeft Michelle redelijk veel opdrachten in de Randstad. En dan is Amsterdam een centrale plek", legt Danny uit in Story. Zelf heeft hij onlangs zijn baan in een fabriek opgezegd om zich volledig te kunnen storten op zijn zangcarrière.

Danny leerde zijn liefje kennen in een kroeg. De twee zijn zo dol op elkaar, dat het onderwerp kinderen al ter sprake is gekomen. "Ik wilde altijd al jong vader worden. Aan mijn eigen ouders zie ik hoe leuk dat is. Ga ik met mijn vader ergens naartoe, dan zitten we echt als vrienden bij elkaar. Heel bijzonder. Zo’n band gun ik mijn kinderen ook."