Andre van Commenee krijgt na de veelbesproken breuk met Dries Roelvink een nieuwe artiest onder zijn hoede, de Amsterdamse zanger Dario. Het moddergooien van Van Commenee en Roelvink in de pers deert Dario niet "Ik heb het allemaal gelezen, maar iedereen verdient een tweede kans."

Roelvink en Van Commenee maakten drie weken geleden bekend ‘in goede harmonie’ uit elkaar te gaan. Van Commenee hing in Prive echter de vuile was buiten. Volgens hem nam Dries weinig tijd voor zijn fans na afloop van een optreden, dacht hij meer aan zijn liefjes en zou hij zangles moeten nemen. Roelvink wil zijn ex-manager na deze beschuldigingen nooit meer zien.

Toch heeft Dario zeer bewust gekozen voor Van Commenee als manager. "Hij heeft veel positieve dingen bereikt met Dries", vindt de 44-jarige zanger. "Er zijn veel deuren voor hem geopend."De onderhandelingen tussen Dario en zijn nieuwe manager zijn ‘voor 99,99 procent rond’.

Hoewel de zanger blij is met zijn nieuwe manager, durft hij ook kritisch te zijn. "Ik heb alles gelezen over hun ruzie in de bladen. Ik vind het jammer dat het zo moet. Je hebt jaren met elkaar gewerkt." Bovendien snapt hij de woede van Roelvink niet precies. "Dries heeft in een jaar 240 keer op het podium gestaan, daar gaat het toch om?"

Dario weet duidelijk wat hij wel en niet wil. "Veel dingen die hij met Dries heeft gedaan, wil ik niet. Ik ga bijvoorbeeld niet bij Spuiten en Slikken zitten", verzekert Dario. "Maar ‘Sterren dansen op het ijs’ lijkt me wel erg leuk."

Dario benadrukt dat hij niet op Roelvink lijkt. "Ik ben Dario en ik ben niet Dries. Ik ben een heel ander persoon. Zoals Dries over privedingen praat bijvoorbeeld, dat zou ik niet doen. Enkele weken geleden lag mijn vader niet best. Kijk, daar praat ik niet over."

Dario is op dit moment bezig met het promoten van zijn nieuwe single ‘Niet een keer’. Hij begon zijn zangcarriere op 21-jarige leeftijd en scoorde zijn grootste hit in 1996 met ‘De clown’.

                          Dario boekt u bij Twilight Entertainment