Zoals de naam al zegt: Dit zijn De Toppers onder de zangpieten voor iedere intocht, feest of evenement. Van jong tot oud. De Pietentoppers Javiero, Nando en Geraldo; 3 ervaren zangpieten die hun krachten gebundeld hebben en samen met Sinterklaas naar Nederland komen om het land op zijn kop te zetten.

De eerste single heet dan ook: "Feest in Nederland".

Nando: de Hoge Piet
Nando is de zanger met de hoogste noten en dus de meeste stemmetjes van het trio. Nando is de intelligentste van de 3. De stille kracht. Hij zegt niet veel, maar alles wat hij zegt, is raak en gevat. En maak hem niet kwaad, want dan pakt hij de microfoon en blaast iedereen weg.

Zijn stem klinkt als een klok en als hij zingt, wordt je spontaan fan! Zijn lengte en verlegenheid zijn altijd voer voor grapjes van de andere 2. Maar wie het laatst lacht….

Geraldo: de Maffe Piet
Geraldo is de kleinste en de jongste van het stel. De entertainer zonder gêne. Maar dus ook de naïefste. De rotklusjes zijn voor Geraldo en hij doet ze ook braaf. Een zaal op zijn kop zetten, is gesneden koek voor Geraldo. Hij windt iedereen om zijn vinger en pakt iedereen in met zijn enthousiasme en mooie geluid. De ene grap na de ander komt er uit zijn mond. Een durfal. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. De kleinste met de grootste mond.

Javiero: de FeestPiet
Javiero is de zanger en entertainer die een feestje weet te bouwen, zoals niemand anders kan. Als hij roept: "armen de lucht in", moet je eens kijken wat er in een zaal gebeurt. Het dak gaat eraf. Hij is de meest stabiele van het trio, houdt de boel netjes bij elkaar en weet de andere 2 vaak met leuke grapjes uit de tent te lokken. Een mooie stem, een goeie beweger en een goeie kop. Improviseren is zijn hobby en daar maakt hij dan ook gretig gebruik van door de andere 2 Pieten soms op het verkeerde been te zetten. Javiero wil je op je feestje. Maak je borst maar nat!

Twilight Entertainment heeft een groot aanbod van Sinterklaas en Zwarte Pieten act`s en artiesten.
Bekijk hier ons aanbod van Sint en Piet artiesten.