Feestact De Sjonnies heeft actrice Aukje van Ginneken gestrikt voor de rol van stewardess in de videoclip bij hun nieuwe single ‘Hallo Hallo’.

Onze zanger Sjon de Manager heeft al jaren een oogje op Aukje en hij heeft haar zelfs overtuigd dat er een bedscène in de clip moest”, legt Friso Ruysdael uit. “Aukje is een professional en had gelukkig nergens problemen mee.”

De nieuwe single, een nummer van Corry van Gorp en geschreven door André van Duin, is vanaf  deze week te downloaden en ligt 2 december in de winkels. De single beleefde woensdagavond zijn première op de Party Awards in Sint Michielsgestel. Het trio mocht daar de allereerste Party Oeuvre Award in ontvangst nemen, omdat zij al meer dan 18 jaar met veel succes uitverkochte zalen trekken binnen de Nederlandse party-scene. “Ik ben vooral blij voor Friso, want die zit natuurlijk al 120 jaar bij De Sjonnies en ik pas een half jaar”, aldus Sjon. “Het oeuvre van Paddo en mij is nog niet zo groot, maar we zingen naast onze nieuwe liedjes ook dolgraag hits uit de ouwe doos.”

De Sjonnies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade