De Sjonnies zijn op zoek naar een nieuwe manager. Friso, Harm en Paddo willen alle Nederlanders de kans geven om voor één dag de manager te worden van de populairste feestband van Nederland.

De kersverse leidinggevende van De Sjonnies krijgt veel verantwoordelijkheden. “Je gaat een dag mee naar een optreden, uiteraard zit je voor in de bus, je mag kiezen wat er gegeten wordt (en niet alleen bij het tankstation), je moet het podium keuren, je mag bepalen wat voor drank er in de kleedkamer moet komen en je mag kiezen welk jasje ik aantrek op het podium”, legt Harm uit.

Friso vult zijn collega aan : Je mag ook bepalen hoeveel kauwgoms ik in mijn mond moet doen tijdens het optreden en heel belangrijk je beheert als manager van De Sjonnies ook de sleutel van de kleedkamer. En de bloemen die wij krijgen mag je in ontvangst nemen op het podium.”

Om kans te maken op deze belangrijke taak binnen De Sjonnies, download je via één van de onderstaande downloadsites de nieuwe single ‘Helemaal Los’ van het trio. Vervolgens mail je voor 1 maart het bewijs hiervan naar [email protected] en maak je kans om gekozen te worden tot de nieuwe manager van De Sjonnies. Enne hoe meer verschillende bewijsjes, des te meer kans natuurlijk!

De nieuwe single van De Sjonnies ‘ Helemaal los’, een Nederlandstalige bewerking van ‘Help’ een oude hit van Tony Ronald, is het ultieme feestnummer voor alle soorten feesten. De single verscheen vorige week en wordt massaal opgepikt door landelijke- en regionale radiostations. Het lied staat ook al genoteerd in de Nederlandstalige Top 30. De bijbehorende opvallende hysterische videoclip gaat volgende week in première.

De Sjonnies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.