Jeroen van der Boom, Gerard Joling, René Froger en Gordon hebben voor de zevende editie van de Toppers gekozen voor het thema ‘The Royal Party’ for Kings and Queens. Op zaterdag 28 mei 2011 zal het grootste meezingfeest van het jaar plaatsvinden.

Toppers in Concert is al zes jaar lang het meest succesvolle muziekconcept van ons land. Maar liefst 19 keer wisten de Toppers de Amsterdam ArenA in de afgelopen jaren totaal in vervoering te brengen.

Ruim 1 miljoen bezoekers lieten zich volledig uitgedost, samen met vrienden, familie of collega’s, een avond ongedwongen onderdompelen in blijdschap en plezier. Een klinkende traditie waar door vele bezoekers ieder jaar naar toe geleefd wordt. Massaal meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden.

De zesde editie van Toppers in Concert in mei van dit jaar was uniek in al zijn facetten. Het thema ‘Welcome to Heaven’ en de vraag om in het wit gekleed te komen bleken een schot in de roos. De reacties waren unaniem weergaloos. De Toppers met zijn vieren bleek de sterkste samenstelling ooit en ook de gastoptredens van o.a. Frans Bauer, Karin Bloemen, Ruth Jacott, Thomas Berge, Wesley en Martin en Cheryl Morero wisten de feestvreugde te vergroten.

Toppers in Concert 2010 was nog meer het feest van verbroedering en stond garant voor dé avond vol saamhorigheid zoals we dat nog nimmer zo groots hebben mee gemaakt.

Het feest van verbroedering in het grootste ‘meezingcafé’ van Nederland; de Amsterdam ArenA! De BTW op kaartjes gaan per 1 januari naar 19%. Reserveer dus snel!!!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers en verrassende gastoptredens gaan Gerard Joling, Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger zorgen.