Jeffrey Heesen mag met recht de “coming man” van 2015 worden genoemd. Begin dit jaar maakte hij indruk als finalist van het SBS programma “Bloed Zweet & Tranen”. Sindsdien is het hard gegaan met Jeffrey.

Zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” sloeg in als een bom met diverse TV optredens én een optreden tijdens Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA tot gevolg.

Met zijn nieuwe single “De Wereld Is Van Ons” zet Jeffrey Heesen de succesvolle ingeslagen koers voort. Wederom schreef Jeffrey zelf de tekst en muziek voor deze single, welke onder vakkundige leiding van topproducer Waylon van der Heijden werd opgenomen. Het resultaat is een swingende single, met wederom een prominente rol weggelegd voor een heuse blazerssectie. De eerste reacties zijn zeer positief en alles wijst erop dat Jeffrey Heesen wederom een kneiter van een hit in handen heeft.

Momenteel is Jeffrey hard aan het werk in de studio voor de opnames van zijn nieuwe album, welke eind dit jaar het levenslicht zal zien. Hierop zullen natuurlijk ook de singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “De Wereld Is Van Ons” te vinden zijn.

Voor “De Wereld Is Van Ons” werd een smaakvolle videoclip geschoten welke momenteel volop te zien is op de clipkanalen.