Na aan aantal maanden repeteren is het dan eindelijk zover, de eerste optredens staan gepland met de Kevin Smit band.

Al is volgend jaar 23 april 2011 pas de officiële try out, is Kevin Smit toch al eerder te bewonderen in het land. Kevin Smit gaf eerder aan altijd al graag een band te willen oprichten. De band bestaat inmiddels al uit zes personen. Hans van Dongen, Peter Huisman, Mark Brinkman, Mandy van Bussel en Ronnie van Ostheim.

Het repertoire bestaat absoluut niet alleen uit Nederlandstalig wel grotendeels maar er komen ook nummers van Jason Mraz, Queen, en Michael Buble voorbij. Ook het eigen repertoire van Smit zal langskomen en covers van de Dijk, Frank Boeien, Guus Meeuwis,en Ilse de Lange, hier word in de toekomst nog veel meer aan toegevoegd.

‘Ik wil mij graag bewijzen in alle stijlen muziek’. Nederlandstalig, Engelstalig, Duitstalig ‘ik zou persoonlijk graag een keer een Engels of Duits talig liedje op willen nemen ’ zo zou mijn eerste debuut single ’Morgen wordt alles anders’ prima in het Duits kunnen dan krijg je ‘Morgen geht alles besser’ Binnenkort verschijnt er een nieuwe solo single van Kevin Smit en een eerste single van de Kevin Smit band.

Kevin Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade