Met de 2015-versie van zijn grootste hit„Rosamunde” die hij 40 jaar geleden uitbracht in 1975, komt Dennie Christian nu weer met een geheel nieuwe single.

“Hey – Zo ben jij” gaat over die kanjer die, je vrouw- en ook uiteraard je beste vriendin, iemand is waarvan je hoopt dat ze een leven lang bij je zal blijven. Deze feelgood single bewijst zich weer als een goede meezinger!

Dennie Christian zijn bekendste hits zijn Rosamunde, Besame mucho, Wij zijn twee vrienden en zijn duetten met Mieke zoals Zaterdagavond en ’n Avond om nooit te vergeten. In zijn carrière, die nog altijd voortduurt, behaalde hij maar liefst 3 platina albums, 15 gouden albums en ettelijke gouden singles.

Naast dat de meesten Dennie Christian kennen als zanger, was hij in de jaren ’80 ook presentator bij verschillende televisiezenders. Hij viel op door als Duitser bijna accentloos Nederlands te praten en ook presenteerde jarenlang het Schlagerfestival in Kerkrade.
Nog steeds is hij de laatste jaren een graag geziene gast in het schnabbelcircuit.

Anno nu is Dennie Christian met meer dan 1 miljoen verkochte platen in Nederland en bijna 13 miljoen wereldwijd, een icoon in de Nederlandse muziekindustrie. In 2014 heeft hij als voor zijn bühnejubileum het album „40 jaar Dennie Christian – Ik ga mijn weg” uitgebracht. Vanaf 2015 neemt Dennie, na een periode van 5 jaar bij Manfred Jongenelis, nieuw materiaal op bij Edwin van Hoevelaak. Door de terugkeer bij zijn producer Edwin van Hoevelaak zijn er weer volop plannen voor allerlei nieuw uit te brengen materiaal.