Ex-Idols/Popstars Dewi Pechler baalt met terugwerkende kracht van haar ‘relatie’ met Idols-winnaar Jamai. Al vindt ze relatie een groot woord, want volgens haar is er nooit íets gebeurd tussen de twee.

 Ze vertelt in tijdschrift Beau Monde dat ze de ‘relatie’ met Jamai kreeg voordat ze er erg in had. "Ik was naïef en had niet door hoe snel roddels ontstaan. Jamai sprak uit dat hij verliefd op me was, maar het was een uit de hand gelopen vriendschap. Er is niets gebeurd, we hebben zelfs nooit gezoend. Misschien heeft hij het expres zo doen lijken omdat hij nog niet voor zijn homoseksuele geaardheid wilde uitkomen."

Wel neemt ze hem kwalijk dat hij in Ranking The Stars spottend over haar zei: "Op een oude fiets moet je het leren." "Dat ervaar ik als ronduit beledigend. Mede door dat soort uitspraken word ik nog steeds aangekondigd als ‘de ex van Jamai’. Ik zou het leuk vinden als mensen me nu eens gingen zien voor wie ik ben: een hardwerkende zangeres!"

Dewi en Jamai deden mee in de eerste reeks van Idols in 2002/2003, Jamai won en Dewi werd vierde. Idols bleek een enorm succes, geen van de top vijf deelnemers konden nog normaal over straat. Jamai heeft tegenwoordig een succesvolle musicalcarriere, maar Dewi’s succes bleef uit. In 2009 deed ze gemaskerd mee aan Popstars, maar haalde de finale niet. Wel sleepte ze een platencontract en fotosessie in de Playboy in de wacht.

Dewi Pechler en/of Jamai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf