Oh Oh Tirol’s Sterretje maakt van zijn grote liefde een heuse recordpoging. Voor zijn nieuwe videoclip wil ’Dj Tony Star’ zoveel mogelijk vrouwelijk schoon om zich heen verzamelen. Hiermee wil hij in het Guinness Book of Records belanden.

 Foto: Fotoburo Rias Immink De Hagenees heeft zijn voornemen al officieel bekend gemaakt bij de fameuze organisatie van Guinness World Records. Vrouwen die in de clip willen spelen, mogen het beeld niet ’verstoren’. „Als er honderd heel mooie vrouwen tussen zitten, dan mag er niet één zijn die heel erg opvalt”, aldus het management van de dj.

Verder stelt Sterretje geen eisen aan de vrouwen die voor de klip willen komen opdraven. „Zolang het maar geen kinderen zijn.” Dames die willen figureren in de clip voor het nummer Rock You Real Hard, kunnen zich aanmelden door een foto te mailen naar Sterretje. De video wordt zaterdag opgenomen in de Amsterdamse discotheek Panama. Rock You Real Hard wordt de tweede single van dj Tony Star.

De ster die op Chersonissos doorbrak als dj, bracht eerder een video uit voor het nummer Two Stars. Na veel ophef werden de beelden voor deze video uiteindelijk gecensureerd. Filmpjeswebsite YouTube vond de beelden te pikant.