Django Wagner zet momenteel grote stappen in de Nederlandse muziekindustrie. Zijn eerste album ‘Kali’ werd met goud bekroond en zijn nieuwste album ‘Mijn gevoel’ kreeg al een BUMA NL Award voor het beste Nederlandstalige album van 2011.

Zijn zigeunersound slaat ontzettend aan onder het publiek en mede daarom heeft de zanger grootse plannen voor een enorm Gipsy-concert.

"Ik droom al langer van een groots concert maar dan, hoe kan het ook anders, in reizende vorm," aldus de zanger. "Deze droom lijkt nu uit te gaan komen. Samen met mijn muzikale vrienden wil ik Nederland definitief kennis laten maken met de wereld die Gipsy heet."

Django wil met zijn concert naast het zingen van zijn eigen nummers ook een eerbetoon brengen aan de rijke geschiedenis van de zigeunermuziek. Bovendien zullen er verschillende nationale en internationale Gypsy-muzikanten en artiesten worden uitgenodigd. "Maar dat is nog niet alles", aldus Wagner. "Ik zou ook graag zien dat een aantal van mijn muzikale collega’s hun eigen hits in een soort zigeuner-versie zullen zingen. Het belooft al met al iets heel moois te worden."