De populaire meidengroep Djumbo brengt een wel heel unieke nieuwe single uit. Lotte, Samantha en Lindsy vertellen: "De single komt uit in de vorm van een armbandje, wat meteen een USB-Stick is. Op zichzelf is dat al apart.

Unieke is echter dat naast de single ‘ S.O.S.’  en de clip van dit nummer ook dataruimte beschikbaar is om de belangrijkste gegevens van het kind dat het armbandje draagt, toe te voegen. We gaan het zomerseizoen in dus worden pretparken, strand en leuke drukke plaatsen bezocht. Hoe goed je ook op je kind let, soms verlies je hem/haar uit ’t oog. Met dit armbandje worden ouder en kind weer snel herenigd omdat de gegevens nu super simpel te bekijken zijn."

Nooit eerder werd op deze wijze de link gelegd van muziek naar veiligheid. Djumbo maakt het ook bij optredens mee dat kinderen aan de aandacht van hun ouders ontsnappen. "Wij voelen een verantwoordelijkheid voor de kinderen die altijd keihard met onze liedjes meezingen, dit is een prachtige manier om daar invulling aan te geven. Daarbij is het super leuk om te dragen dus een single die leuk is voor zowel kind als ouders", aldus de meiden van Djumbo.