De nieuwe single van Lotte, Samantha en Lindsy “Never Stop” is al weer de 20ste single van meidengroep Djumbo.

De meiden hebben in de afgelopen 7 jaar  al heel wat kinderacts zien komen en gaan. Maar de “Djumpies”, zoals ze door de fans genoemd worden, zijn nog lang niet te stoppen.  Vol energie storten ze zich deze zomer weer in een nieuw avontuur. Djumbo zal namelijk de zomershows van Familiepark Drievliet verzorgen.

“Wij zijn net als de Formule X-achtbaan, We Never Stop”, aldus de drie meiden. Na een bezoek aan het Familiepark in Den Haag kwamen ze zelf al snel met ideeën voor de tekst van de nieuwe single. Samen met producers Pieter van Schooten en Marcus van Wattum doken ze de studio in en maakten ze het themanummer “Never Stop” voor het Familiepark. “Never Stop” van Djumbo zal de bijbehorende tv-campagne deze zomer dan ook muzikaal ondersteunen.

De choreografie van de bijbehorende clip was in handen van BodyLanguage-actrice en Avro’s Junior Dance coach Ingrid Jansen. Junior Dance finalisten Pernila & Joey en Nori, Chloé & Sharon zijn ook te zien in deze clip van Djumbo.

Meidengroep Djumbo treedt van 15 juli tot en met 19 augustus op in het Familiepark Drievliet in Den Haag. De Djumbo-shows zijn dagelijks om 13.30 en 15.00 uur. Na afloop van de shows is er gelegenheid om met de meiden op de foto te gaan en worden handtekeningen uitgedeeld.