Nadat zangeres Do zich herenigde met haar ex-man Marc, maakt de 31-jarige Brabantse binnenkort haar presentatiedebuut bij het nieuwe SBS 6-programma Van je vrienden moet je ’t hebben. "Kansen moet je pakken als ze voorbij komen. Je leeft maar één keer. En soms krijg je een bittere pil te verwerken."

Do verkent met haar nieuwe uitdaging onbekend terrein, maar weet zich gesteund door ervaren presentatoren. "In de show zitten Ron en Rick Brandsteder. Die twee hebben een vracht aan kennis waarin ze mij laten delen. Daarbij word ik gecoacht door Inge Ipenburg, die vroeger Martine Hafkamp in GTST speelde. Klopt, zowel zakelijk als privé gaat het geweldig," vertelt Do, die voluit Dominique van Hulst heet.

Do en Marc Verschoor trouwden in 2007 in Barcelona in aanwezigheid van familie en vrienden. Maar de twee gingen na drie jaar uit elkaar. "Toch waren Marc en ik er beiden van bewust dat de mogelijkheid moest blijven bestaan ooit weer samen te komen".

De adempauze gaf zowel Do als Marc de kans om opnieuw naar elkaar te kijken.

"We kwamen tot de conclusie dat wij juist wel ons leven wilden delen. Dat we daartoe in staat bleken, maakt onze liefde krachtiger dan ooit tevoren."