Do is zeven maanden zwanger, maar zit voorlopig nog niet stil. De zangeres zit midden in een verhuizing, brengt in januari een cd uit met oud-Hollandse kinderliedjes en is in gesprek met diverse dance-dj’s over mogelijke samenwerkingen.

"Ik kreeg de afgelopen tijd behoorlijk wat aanvragen van dj’s en danceproducers die met mij wilden werken", zegt Do, die een wereldhit scoorde met een danceversie van Bryan Adams’ nummer Heaven, in het AD. "Daar zijn een paar leuke dingen uitgekomen, zoals een nummer met Michael Mendoza. Nu ben ik in gesprek met het management van Afrojack en Quintino over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mensen zeggen altijd dat je je op één ding moet focussen, maar ik houd van afwisseling."

De cd met kinderliedjes stond volgens de 32-jarige Do al in de planning voordat ze zwanger werd. "In 2007 zong ik voor een commercial twee kinderliedjes in en ik kreeg daar zulke goede reacties op. Moeders van huilbaby’s deden bijna wanhopige verzoeken om die nummers uit te brengen, maar ik had steeds geen tijd. Tot ik begin dit jaar besloot dat het er nu toch maar eens van moest komen."

Do, die sinds vorig jaar weer samen is met haar ex-man Marc, is naar eigen zeggen ‘überrelaxed’ onder haar zwangerschap. Ook ziet ze niet op tegen de bevalling. "Ik hoop wel dat ik een beetje leuk uit de strijd kom."