X Factor-deelnemer Dony zal zich vanavond vooral richten op zijn zang en het dansen achterwege laten, zegt zijn coach Eric van Tijn. „Dony deed de choreografie vorige week te gek, maar het was wel zwaar voor hem om ook nog tegelijkertijd te zingen.”

Eric: „Of Dony zou moeten afvallen? Hij zal zich wel realiseren dat het nog zwaarder zal worden en dat het noodzakelijk is om een goede conditie te hebben. Vooral tijdens een liveshow is het nog uitputtender. Ik herinner me nog mijn deelname aan Dancing with the Stars. Ik dacht een goede conditie te hebben maar na twee minuten was ik gesloopt!”

Eric hoopt vanavond tijdens de live-uitzending, die in het teken staat van filmmuziek, in elk geval hoge ogen te gooien. „Dony zal een nummer zingen uit The Wiz: Brand New Day. Het toeval wil dat dit nummer geschreven is door Luther Vandross, Dony’s favoriete zanger.”

Net als Eric heeft ook Gordon nog één act over, in de categorie groepen. Gordon: „Ik denk dat BadBoyz vanavond kan laten zien dat ze gewoon winnaar kunnen worden van X Factor! Ze gaan het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson zingen. Het wordt helemaal te gek. Ik heb een speciale orkestband laten maken.”

Gordon hoopt trouwens ook dat Danielle, uit de categorie van Stacey Rookhuizen, vanavond eindelijk laat zien wat ze kan. „Ik heb afgelopen week bewust geroepen dat ik bang was dat ze eruit zou liggen. En wat denk je? Ze bleef er prompt in zitten. Zodra we als jury iets negatiefs roepen, veroorzaakt dat sympathiestemmen.”

Dony X factor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron;telegraaf