Rapper en presentator Lange Frans zal de finale van zijn programma Fobiac niet snel vergeten. Voor de finale werd hij in de maling genomen door zijn Veronica-collega Johnny de Mol. Lange Frans stond doodsangsten uit en had al afscheid genomen van zijn vriend totdat de aap uit de mouw kwam.

Voor de laatste aflevering, te zien op vrijdag 26 december, liet Johnny de Mol de Fobiac-presentator bijna verdrinken. De rapper dacht dat hij samen met De Mol een reclamespotje voor Veronica zou opnemen in een nepduikboot van de marine in Den Helder. Lange Frans stond doodsangsten uit toen de cameraman de deur sloot en de ruimte plotseling vol water stroomde. Het water stond de mannen al snel aan de lippen en Frans dacht dat zijn laatste uur geslagen had.

De finale van Fobiac wordt vrijdag 26 december (22.30 uur) uitgezonden, liet Veronica maandag weten. Johnny de Mol nam ook de presentatrices Suzanne de Jong en Lauren Verster in de maling. Suzanne raakte opgesloten in een donkere lift, Lauren viel tientallen   meters omlaag in een vliegtuig en moest een noodlanding maken.

Lange Frans en Baas B boekt u bij Twilight Entertainment