Het duo Mike en Colin , zouden het met hun derde single wel eens helemaal kunnen gaan maken.  Hun eerste twee singles kwamen wel in de Top 100 maar er kwam geen doorbraak voor de heren.

Met de nieuwe single ‘’Alles is top’ zou dat wel eens kunnen gebeuren!!! . Het nummer heeft hitpotentie en er is ook nog eens een goede videoclip bij gemaakt. ‘Alles is top’ kwam vrijdag nieuw in de single top 100 op een 73e plek binnen. Nog even en de meisjes gillen hard om dit goed uitziende duo!

Eind 2007 ontmoeten Mike(28) en Colin(bijna 23) elkaar op een feest van Mike’s ouders en ontdekken zo hun gezamenlijke passie voor het zingen en doen samen spontaan een paar liedjes. De hartverwarmende reacties op hun harmonieuze geluid schreeuwde om een vervolg en later in 2008 was de vorming van Mike & Colin een feit. Na een drukke tijd van succesvolle optredens in het land besloot het tweetal om een zelfgeschreven demo naar verschillende platenmaatschappijen op te sturen.

De snelle reactie van NRGY Music heeft geleid tot de release van hun eerste Cd-single getiteld ‘Zo moet het blijven’ op 1 juni 2009. De titel is een Nederlandse cover van de grootste ‘airplay-hit’ van Duitsland van de afgelopen jaren van ‘Ich & Ich’. Met dit nummer bereiken Mike & Colin de 20e positie in de Mega Top 100 en de 4e positie in de Sterren.nl Top 20. Begin november 2009 komt het duo met hun 2e single. Een lekker vrolijk uptempo nummer genaamd: ‘Jij’. Dit nummer behaalde de 40e positie in de Mega Top 100 en wordt in velen kroegen in Nederland gedraaid. De videoclip van de single ‘Jij’ wordt uiteindelijk vaak op TMF uitgezonden.

Begin juni 2010 is het zo ver, Mike & Colin komen met hun 3e single. Dit nieuwe nummer, waarvan het origineel uit Zuid – Afrika komt, is makkelijk mee te zingen en is wederom een aanstekelijk uptempo nummer.

 De nieuwe single gaat door het leven onder de naam: ‘Alles is Top’.

Mike en Colin boeken? Wij informeren u vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

 

Bron: De Sterrenparade