Zanger Dries Roelvink en Gordon liggen met elkaar overhoop. "Gordon misgunt me mijn nummer één hit", zegt Dries teleurgesteld.
 
Vanochtend haalde Gordon meedogenloos uit naar Dries op Radio 538. "Ik vind het een vreselijke vent. Hoe hij zich manifesteert in de pers. Ik heb niks met die man."

Het Holland’s Got Talent-jurylid reageert ook op de nummer 1-hit van Dries: "Zijn hele kelder ligt vol met zelfgekochte singles."

"Gordon en ik hebben geen goed verleden", zegt Dries. "Het begon allemaal toen ik hem een keer in een restaurant tegenkwam. Ik was met mijn gezin en hij was met zijn nieuwe vriend. Hij kwam naar me toe om mij gedag te zeggen. De volgende dag zei hij tegen de media dat ik hem lastig viel."

Dries maakte vervolgens een soort cover van de Gordon-hit Kon ik maar even bij je zijn. "De titel van het nummer was Kon ik maar even bij Gordon zijn. Het was natuurlijk met een knipoogje. Misschien had ik dat niet moeten doen", geeft de zanger toe.

"Zelfgekochte singles? Niemand koopt meer singles tegenwoordig. Alles gaat via internet. Internet heeft ervoor gezorgd dat ik een nummer 1-hit heb. Gordon is gewoon ouderwets."

De volkszanger zegt dat Gordon hem niks gunt, dit in tegenstelling tot de andere Toppers: "Ik heb in de wandelgangen gehoord dat René Froger en Jeroen van der Boom mij dit wel gunnen. Daar ben ik erg blij mee."

Gordon en/of Dries Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf