Dries Roelvink heeft zijn auditie voor de vijfde Topper uitgesteld, omdat hij er "echt werk van wil maken". Blijkbaar wil Dries er alles aan doen om een afgang te voorkomen.

Het was eigenlijk de bedoeling dat de blonde volkszanger woensdag auditie voor de Toppers zou doen, maar dat is toch uitgesteld. Hij wil zijn auditie op de website www.5minuten.tv groots aanpakken en gaat daarvoor zelfs naar de studio in Rosmalen waar hij een goede webcam tot zijn beschikking heeft.

Over het lied dat hij ten gehore zal brengen, verklapt hij: "Het zou nog wel eens Woman van René Froger kunnen worden, dat gevoel heb ik." Het blijft niet bij één auditiefilmpje. Dries is namelijk van plan er nog twee te maken. "Ik wil nog twee kleine, grappige clipjes maken als extraatje. Ik ga er redelijk veel werk van maken."

Dries schat zijn kansen hoog in. Niet alleen om de publiciteitswaarde die hij kan toevoegen, maar ook omdat hij van mensen die dicht bij hem staan heeft gehoord dat René, Jeroen van der Boom en Gerard Joling hem best zien zitten als vijfde Topper.

Inmiddels is ook bekend dat Geert Hoes de komende weken de kandidaten die auditie hebben gedaan, gaat volgen.