Dries Roelvink is teleurgesteld in zijn ‘goede vriend’ Ben Cramer. De musicalster haalde vorige week flink uit naar de blonde volkszanger…

Dries schrijft in een blog op internet dat hij de mening van Ben niet serieus kan nemen. "Hij is zelf immers aan zijn derde huwelijk bezig en heeft al vijf kinderen rondlopen uit eerdere huwelijken."

Vervolgt: "De stekelige opmerking die Ben over mijn zangkwaliteiten maakte, komt voort uit pure jaloezie. Vorige week nog vertelde hij mij in het Apollo Hotel dat zijn agenda de komende maanden helemaal leeg is. Hij zei: ‘Dries, ik ben voorlopig werkeloos. Kun jij niet iets voor mij betekenen?’. Ik antwoordde daarop dat ik de komende drie maanden elke dag een optreden geboekt heb staan. Vervolgens heb ik hem zelfs in contact gebracht met mijn belangrijkste werkgever om hem op die manier aan het werk te helpen. Ben was me hiervoor bijzonder dankbaar."

Dries stapt op 8 september 2010 in het huwelijksbootje met zijn Honoria. Ben heeft aangegeven dat hij het niet ziet zitten om het huwelijk te voltrekken. De musicalster heeft geen zin meer om in een adem met Dries te worden genoemd. "Dries wordt door niemand meer serieus genomen en dat is nog zijn schuld ook. Daar wil ik niet meer mee geassocieerd worden."

Dries Roelvink en/of Ben Cramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf