Dries Roelvink heeft via social media een tikje uitgedeeld aan zijn veelbesproken zoon Dave Roelvink . Op Facebook plaatste de volkszanger een foto van hem en zijn andere zoon Donny, die hij ‘wat verstandiger dan Dave’ noemt.

Dave is in opspraak vanwege een diefstal waarbij voor tienduizenden euro’s spullen zijn verdwenen. Roelvink en zijn vrienden zouden de dure spullen buit hebben gemaakt bij een huisfeestje van een 21-jarige vrouw. Voordat Dave en zijn maten er met de buit vandoor gingen, werd het model nog oraal bevredigd door de gastvrouw. Dave zat afgelopen weekeinde twee dagen vast in verband met de diefstal.

Dries heeft Dave naar eigen zeggen al een tijd geleden gewaarschuwd voor zijn foute entourage. "Al een jaar zeg ik tegen Dave: jongen, wees eens wat selectiever in het uitzoeken van je vrienden", vertelt de volkszanger deze week in Story. "Kijk, als Dave aan het stappen is, komen er heel wat leuke meiden op hem af. Dat ziet iedereen. En andere jongens denken dan: als we Dave in de groep hebben, dan gaat het op versiergebied allemaal wat makkelijker."