Dries Roelvink is bruut buiten de deur gezet door zijn verloofde Honoria.

Vandaag zoekt Honoria namelijk haar bruidsjurk uit in een bruidswinkel in Wernhout en daar kan ze Dries niet bij gebruiken. Hij moet dus in de auto wachten tot hij een gebruinde ons weegt. "Ik heb wel nog even een kopje koffie mogen drinken, maar daarna werd ik de deur uitgezet. Nu zit ik in de auto met mijn chauffeur, dus we gaan zo denk ik maar een stukje rijden."

Saillant detail: Honoria kiest haar jurk uit in dezelfde winkel als waar Dries’ ex Lucienne twintig jaar geleden haar droomjurk kocht. "Ik denk niet dat dat een slecht teken is. Lucienne en ik hebben het toch maar liefst twintig jaar uitgehouden", zegt Dries vrolijk.

De volkszanger maakt zich niet druk over zíjn outfit, want hij zoekt een pak uit bij Oger, waar Honoria werkt. Maar haar jurk blijft tot het laatste moment geheim. Hij heeft verder geen inspraak…: "Ik denk dat het een Italiaanse jurk wordt, al heb ik geen idee wat dat wil zeggen. Ik zou haar graag met een enorme sleep zien, maar dat wil ze dus absoluut niet. Ik zou niet weten wat het uiteindelijk wordt."

Dries en Honoria stappen op 8 september 2010 in het huwelijksbootje.

Dries Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf