Na maanden voorbereiden is het dan eindelijk zo ver: Dries Roelvink staat vanavond in een stijf uitverkochte Paradiso! Dries gaat zijn publiek verrassen met een mix van eigen nummers, medleys en covers van o.a. Mick Jagger, David Bowie en Prince. Ruth Jacott, Dave Roelvink en Quincy zijn de gastartiesten van de avond.

Tussen alle voorbereidingen door zijn ook de opnames van het programma ‘Effe Geen Cent Te Makken’ begonnen, waar Dries samen met zijn zoons Dave en Donny en zijn vrouw Honoria aan deelneemt. De Roelvinkjes ruilen hun luxe paradijs in voor een plekje in een minimawijk. Naast de opnames en voorbereidingen belt Dries iedere werkdag live met het radioprogramma ‘1 op 1’ van NPO Radio 1. Tijdens het gesprek geeft Dries zijn visie op het nieuws van de dag.

Afgelopen week was Dries te gast bij RTL Late Night. Hier vertelde hij met trots over zijn concert en bracht het nummer ‘My Way’ van Frank Sinatra in het Nederlands te horen. Het optreden van Dries maakte veel indruk en dat belooft wat voor het concert van vanavond. Dries is vanavond ook nog te gast bij RTL Boulevard om 18:30, waarna hij vervolgens doorreist naar Paradiso voor zijn uitverkochte show.