In 2008 maakte Nederland en Vlaanderen kennis met het knotsgekke feestfenomeen Jettie Pallettie. Haar aanstekelijke oorwurm ‘Ik zit in een cafeetje’ werd toen ook bij ons een ware cult- en kroegenhit en sindsdien dendert Jetties polonaisetrein, met heerlijke feestwagonnetjes als ‘Spring maar achterop’ en natuurlijk haar felgesmaakte ‘Oostendse’ versie van ‘Mien Zeekapiting’, door Vlaanderen en Nederland!

 Jettie Pallettie is in beide landen uitgegroeid tot de ‘Koningin van de kroegen’ en ‘Fetisj van iedere feesttent’ en moet ondertussen zowat de meest geboekte Nederlander op de Vlaamse feestkalender zijn. Van Ameland tot Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen naar Maaseik en tot in Bilzen, overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd ‘Feest in de Tent’!

Om het feestje ook in de Vlaamse huiskamers te kunnen verderzetten, verzamelde Jettie Pallettie al haar ambiancekleppers op een heerlijke dubbelcd, die de niet mis te verstane titel ‘Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen’ meekreeg. Dat album werd feestelijk voorgesteld in Blankenberge, de kuststad bij uitstek als het op ambiance en feestvieren aankomt. In aanwezigheid van heel wat Vlaamse collega-artiesten zoals Luc Steeno, Eveline Cannoot, Steve Tielens, Michael Lanzo, The Sunsets, Garry Hagger en heel wat anderen. Geheel in de stijl van Jettie Pallettie werden alle aanwezige artiesten getrakteerd op een smakelijke receptie in het Blankenbergse Café ’t Kapiteintje.

‘Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen’, de gloednieuwe en ultieme verzamelaar van feestfenomeen Jettie Pallettie, is vanaf as vrijdag te koop!