Vandaag is het precies één jaar geleden dat zanger Ed Nieman in Brugge België werd geopereerd. Hij kreeg toen een maag verkleining (ook wel Gastric bypass genoemd). Ed Nieman kan met trots nu vertellen dat hij inmiddels 60 kilo is afgevallen.

Ed Nieman; “Dit had ik een jaar geleden toch niet kunnen dromen. Ik zag er toen als een berg tegen op, maar het is me alles waard geweest dat ik die enorme grote stap toen toch heb genomen, er zaten grote risico’s aan maar ik heb er echt geen moment spijt van gehad.

Het gaat echt heel erg goed met mijn gezondheid ik kan weer alles doen, ik slik geen pillen meer voor hoge bloeddruk en ook niet meer voor de closetrol, ik leed al een aantal jaren aan een slaap ziekte ‘Slaap Apneu’.  Ik moest toen elke nacht slapen met een masker op vreselijk was dat, maar gelukkig ben ik omdat ik zoveel ben afgevallen ook daar vanaf. Ik voel me erg goed en bruis weer van energie en zit lekker in me vel. Graag wil ik bij deze ook alle mensen bedanken die het afgelopen jaar met mij hebben mee geleefd. Er waren ook een aantal mensen bij die de zelfde operatie hebben gehad, met een aantal van hen heb ik regelmatig ervaringen gedeeld. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een heel gelukkig mens ben geworden”.

Zijn laatste single ‘Meid Van De Straat’ gaat erg goed. Ed Nieman krijgt heel veel goede reacties.  Ook is de video clip op You Tube een hit inmiddels is de clip in 5 maanden al bijna 43000 keer bekeken.

Ed Nieman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade