Onlangs heeft Ed Nieman de opnames afgerond voor een nieuw TV programma met als titel “Het Zullen Je Ouders Maar Zijn” In deze aflevering is er een hoofdrol weggelegd voor o.a. Ed Nieman. Het zal vooral gaan over het artiesten bestaan van Ed.

In deze eerste aflevering is Ed Nieman samen te zien met zijn oudste dochter Denise, zij zal in deze aflevering een grote rol hebben.Dit nieuwe TV programma zal worden uitgezonden bij SBS 6 na Shownieuws en zal worden gepresenteerd door Henk-Jan Smits.

Ed Nieman is erg benieuwd hoe de opnames zijn geworden, zo laat hij weten via zijn hyves. Wel kunnen we alvast onthullen dat het een uitzending zal gaan worden met een lach en een traan. Uitzenddatum a.s. maandag 12-09-2011 23:15 uur SBS 6

Ook zal binnen enkele weken de allernieuwste single van Ed Nieman uitkomen, met als titel “Ga Maar Weg”. Een vrolijk nummer met natuurlijk weer een hoog feest gehalte zoals we dat van Ed Nieman gewend zijn. De single is in de zelfde stijl als de vorige single van Ed “Meid Van De Straat”. Het nieuwe nummer is door Ed zelf geschreven. Ook de productie voor deze nieuwe CD single was voor een groot deel in handen van Ed Nieman. Samen met Laurens van Wessel (de nieuwe producer van Frans Bauer) nam Ed het nieuwe liedje op. Met Laurens maakte Ed Nieman ook al het nummer “Mooi Is Het Leven” de B kant van “Meid van De Straat” de vorige single van Ed Nieman. De single zou eigenlijk voor de zomer uitkomen, maar het leek alle partijen beter om vanwege Ed’s drukke horeca werkzaamheden de single na de zomer uit te brengen.