John de Bever haalt deze zomer alles uit de ‘muzikale kast’! Met zijn nieuwe single ‘Een Vrolijk Liedje (Viva La Vida), wordt de polonaise ontdaan van zijn stoffige imago en opnieuw op de kaart van feestvierend Nederland gezet.

Trompetten, drums, trombones, strijkers, het accordeonspel van Rolus Karssen en bovenal het herkenbare stemgeluid van John de Bever zijn ingezet om deze single mogelijk te maken en elk feest een muzikaal hoogtepunt te laten beleven.

Nadat de single ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ in 2001 werd uitgebracht en deze uitgroeide tot een regionale hit, groeide John de Bever uit tot één van Brabants meest gevraagde artiesten. Kenmerkend voor de zanger die wekelijks door het hele land optreedt, zijn de gevoelige ballades waarmee hij keer op keer weet te scoren in de hitlijsten (zijn laatste single ‘Ben jij Alleen?’ stond onlangs zes weken genoteerd in de Dutch Charts Top 100 en behaalde de 26ste positie).
 
De nieuwe single ‘Een Vrolijk Liedje (Viva La Vida)’ laat een geheel nieuwe kant van de veelzijdige entertainer horen. Een kant, die ook deze keer opnieuw herkenbaar is voor de vaste schare fans, maar ook een kant, die deze zomer een geheel nieuw publiek zal aanspreken. De single ‘Een Vrolijk Liedje (Viva La Vida)’ – inclusief de karaoke versie – is vanaf 2 juni overal verkrijgbaar en legaal te downloaden.

John de Bever boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.