Zanger Frans Duijts heeft voor het eerst in zijn carrière de hoogste positie in de GFK Mega Charts Single Top 100 bereikt. Vandaag werd bekend dat zijn single ‘Morgen is pas morgen’ op nummer 1 is binnen gekomen in deze toonaangevende lijst.

Het nummer ‘Morgen is pas morgen’ is geschreven door Nick Schilder en Roel van Velzen. De single wordt uitgebracht ter gelegenheid van het Waalkadefeest. Het Waalkadefeest is een jaarlijks terugkerend evenement met een slotconcert van de volkszanger en diverse gasten. De speciale single wordt op 28 mei voor het eerst live gespeeld aan de rivier de Waal.

Frans Duijts in een reactie: ‘Het is ongelooflijk dat ik nu mijn eerste nummer 1 hit notering  mag vieren. Natuurlijk ben ik enorm trots en blij dat we dit voor elkaar hebben gekregen door deze bijzondere samenwerking. Ook voor de schrijvers VanVelzen en Nick Schilder is het hun eerste nummer 1 hit als schrijversduo. Ik ben Roel en Nick dan ook ontzettend dankbaar dat ze hun talent met mij wilden delen en dat dit het resultaat zou worden, had ik nooit durven dromen’.