Thomas Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat Gordon lukte, doet Thomas Berge achttien jaar later nog eens dunnetjes over. ‘Kon ik maar even bij je zijn’ staat opnieuw op de eerste plaats in de Single Top 100.

De single is voor Thomas zijn eerste nummer 1-hit. Hij dendert in de tweede week van 59 naar 1. In 1991 betekende het nummer de doorbraak voor Gordon. De debuutplaat van de ex-Topper stond toen vier weken aan kop.

De cover verdringt Gerard Joling van zijn troon. Geer moet het deze week doen met de derde plaats, net achter Damaru en Jan Smit. De top 5 wordt volgemaakt met Frans Bauer en de nieuwe single van K3.

De eerste single met het nieuwe K3-lid Josje is de hoogste nieuwe binnenkomer op 5. ‘MaMaSé!’ is de negende toptienhit voor de kleuterpopgroep.

Anouk is nog steeds heer en meester in de Album Top 100. Haar cd ‘For bitter or worse’ staat voor de derde week op de eerste plaats. Tiësto volgt op gepaste afstand. Hij komt binnen op 2 met ‘Kaleidoscope’. Ook nieuw bij de eerste tien zijn de kersverse albums van de Backstreet Boys en Tokio Hotel.

Thomas Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.