Feestact De Sjonnies hebben de eer om op 24 november de allereerste Party Oeuvre Award in ontvangst te nemen. Het trio wordt in het zonnetje gezet omdat zij al meer dan 18 jaar met veel succes uitverkochte zalen trekken binnen de Nederlandse party-scene.

De Party Oeuvre Award gaat naar een zanger, zangeres, duo, DJ of groep die al meer dan tien jaar met veel succes optreedt in het bekende party-circuit.

Dit jaar wordt de award geïntroduceerd en vanaf dit jaar, in tegenstelling tot de overige zes awards, ook jaarlijks gekozen door de organisatie zelf. Friso Ruysdael, Sjonnie van het eerste uur, is bijzonder blij met de prijs.”Het is toch een stukje waardering”, aldus Friso. “Uiteraard is deze prijs ook voor Ronnie en Konstantijn, met wie ik jarenlang samen het podium heb gedeeld. Maar ook in de huidige samenstelling met Paddo en Sjon de Manager gaat het dak er nog steeds als vanouds vanaf. Eind november verschijnt onze nieuwe single en volgend jaar een nieuw album bij platenmaatschappij Berk Music, dus we kunnen nog jaren mee, dus daarom toast ik op de komende 18 jaar!”

Party Awards
De Party Awards zijn zes jaar geleden opgericht om de Nederlandse feestartiesten meer onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Inmiddels is het een terugkerend evenement, dat ieder jaar op een andere locatie wordt gehouden.

De Party Awards bestaat uit zes categorieën. Populairste Party Artiest, Party Single, Party DJ, Party Act, Opkomende Party artiest en Opkomende Party DJ. Bezoekers van de site www.partyawards.nl kunnen tot 23 november stemmen op de genomineerden onder wie Wolter Kroes, Sieneke, Frans Duijts, De Gebroeders Ko en Willem Barth.

Vorig jaar werden de Party Awards gewonnen door : Frans Duijts, Jordy van Loon, DJ Kicken, Dj Jordy en de Gebroeders Ko. De populairste Party-hit was het nummer ‘Cowboys en indianen’ van De Dikdakkers.

Uitreiking
De Party Awards worden op 24 november uitgereikt in party-centrum Absoluut in Sint Michielsgestel. Ook treedt een groot aantal artiesten op en zullen bekende DJ’s de avond tot een hoogtepunt brengen.

De Sjonnies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:De Sterrenparade