De lancering van de nieuwe kraker werd medio december jl. in een bomvolle zaal gevierd. Een enthousiast publiek genoot zichtbaar van Ciska, Jetje, Guan en Knee. ALLE 13 JAANKE laat wederom zien en horen dat zij een uiterst belangrijke plaats betitelen in het feestcircuit !

Over één ding hoeft niet getwijfeld te worden…. de uiteenlopende muziek én shows van Alle 13 Jaanke zijn volstrekt uniek, en zeker niet gebaseerd op enkel de carnavalsperiode. De singles ‘Arrogante Kwal’, ‘In ons Dafke’, en ‘Ik hou van Ameland’ mochten zich allen verheugen op landelijke belangstelling, maar als wij ons niet vergissen kan ‘JAANK JODEL’, in tegenstelling tot eerdere singels, zeker de hitlijsten gaan bestijgen ! De koe aan het begin verraad al dat we naar de Alpenlanden gaan of…. in Brabant zijn er toch ook koeien ? Maar dat het ‘jodejodelietie’ iets is wat zeer hitgevoelig is, lijkt helder. We jodelahitieën vrolijk richting het carnaval met dit voortreffelijke nummer.

 Momenteel wordt de feesthit veelvuldig bekeken op o.a.het medium ‘You Tube’ en zijn de legale downloads qua statistieken uiterst positief.

Diverse recencisten voorspellen een gegarandeerde hitnotering, en inmiddels is ‘Jaank Jodel’ o.a. de enige echte top-100 binnengekomen !

Een leuk item is dat tijdens de live-shows helemaal gratis het cd-hoesje van ‘Jaank Jodel’ kan worden verkregen, je hoeft dan enkel de Single maar te downloaden middels de diverse portals op internet !! ( even ‘googelen’ met de term ‘Jaank Jodel’. Tevens zal groot nieuws binnenkort worden gepresenteerd…….spannend !!

Dat het noorden inmiddels warm loopt voor deze Brabantse toppers wordt binnenkort bevestigd op TV Friesland. Alle 13 Jaanke zal hun nieuwe Single op de Friese televisie te presenteren ! Ook zal tijdens de Tv-uitzending van Omroep Brabant, op vrijdag 20 februari a.s. in het Tv-Carnavals-programma ‘3 uurkes veuraf’, Alle 13 Jaanke het podium beklimmen in Eindhoven ! Er worden dan Televisie-opnames gemaakt welke het gehele carnavalsweekend worden herhaald op Omroep Brabant !  

Alle 13 Jaanke boekt u bij Twilight Entertainment