Morgenavond staan Murat Prins en Wesley Melsen, het bekende ‘gouden dans duo’ Elastic Double, voor de tweede maal in de live finale van een groot Nederlands televisieprogramma. In 2010 behaalde zij met hun beroemde popping act de tweede plaats in ‘Holland’s Got Talent’, vrijdag schitteren zij in de finale van ‘Everybody Dance Now’. Jurylid Dan Karaty was er afgelopen week van overtuigd dat het duo beter is geworden. Vrijdagavond hopen zij dit opnieuw te kunnen bewijzen.

Deze week hebben Murat en Wesley vrij genomen van werk. ‘We willen iedereen verrassen deze week en dus hebben we alle tijd nodig om te trainen. We zijn heel trots dat we opnieuw in de finale van zo’n groot programma mogen staan en hebben ontzettend veel zin in vrijdag’, aldus een enthousiast duo.

Murat en Wesley leerde elkaar kennen tijdens de audities van So You Think You Can Dance en vormen sindsdien het duo Elastic Double. In 2010 maakten zij hun televisiedebuut bij het programma Holland’s Got Talent, waar ze tweede werden. Een jaar later deden ze ook mee aan het Duitse programma Das Supertalent.
Door deelname aan deze programma’s treedt Elastic Double op vele verschillende evenementen op. Zo traden zij op in Zwitserland, Luxemburg, Duitsland en België, maar nu is Nederland weer aan de beurt!

De finale van Everybody Dance Now is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.