Donderdag 22 april, zal volksheld Jannes ter promotie van zijn nieuwe single “Ik wil altijd bij jou zijn” een promotioneel optreden verzorgen bij de Music Store in Almelo. Het optreden begint om 19:30 uur en beloofd één groot feest te worden!

Jannes weet namelijk als geen ander zijn publiek op de stoelen te krijgen! Sinds het verschijnen van zijn eerste album staat Jannes alweer tien jaar op het podium. Een periode met tien succesvolle albums, gouden/platina platen en vele hitsingles als; ‘Ga dan’, ‘Ietsie pietsie’, ‘Een beetje meer’ en ‘Zwevend naar ’t geluk’.

Dit jaar staat in het teken van tien jaar Jannes en wordt bekroond met een verzamelalbum genaamd, “Het beste van”. Dit echte collector’s item komt op 21 mei 2010 uit. Naast alle bekende hits staan hierop vier gloednieuwe nummers. De eerste en nieuwe single ‘Ik wil altijd bij jou zijn’ springt er met zijn pakkende melodie en Griekse klanken tussen uit en luiden hét jaar van Jannes in.

Jannes zal tijdens het optreden een aantal nummers van zijn CD ten gehore brengen waaronder zijn huidige hitsingle ‘Ik wil altijd bij jou zijn‘. Naast nieuwe nummers zullen natuurlijk ook zijn grootste hits voorbijkomen. Jannes heeft veel zin in dit exclusieve promotionele optreden; “Vorig jaar heb ik ook enkele instores gegeven en hebben de fans en ikzelf er enorm van genoten. Hopelijk wordt het dit jaar net zo’n groot feest’. De kopers van de single krijgen uiteraard genoeg tijd om op de foto te gaan met Jannes of de single te laten signeren.

Deze komende zomer zal geheel in het teken staan van Jannes! Een CD-presentatie op 21 mei op een geheime locatie, een uitgebreide regionale tour, landelijke aandacht op radio en TV, radio- en TV spots, interviews in kranten en bladen, en volop (promotionele) optredens.

Jannes boeken voor een optreden? Wij informeren u geheel vrijblijvend betreffende de mogelijkheden.

 

 

Bron:De Sterrenparade