Wegens een ware run op kaarten zal er een vierde Groots met een zachte G concert op zondag 19 juni 2011 in het Philips Stadion in Eindhoven plaatsvinden. De aankondiging van het extra concert zet de teller op 25 stadionconcerten sinds de zanger in 2006 voor het eerst in een uitverkocht Philips Stadion optrad.

“Als je mij aan het begin van mijn carrière in 1995 had verteld dat ik 25 keer een stadion zou vullen had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard maar stoer is het wel haha! Ik ben er ongelooflijk trots op. Het voelt echt als een prestatie dat we dit met z’n allen elk jaar weer mogen doen. De Groots concerten zijn Genieten met een hoofdletter G. Een feest voor het publiek, maar zeker ook voor ons op het podium! Een betere reden om door te gaan is er niet.” aldus Guus Meeuwis.

De concerten van Guus Meeuwis staan al vijf jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van de Brabantse zanger worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Een energieke show vol vaart en plezier! De eerdere 5 edities van Groots met een zachte G trokken in totaal ruim 700.000 bezoekers.

Guus Meeuwis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf