De belangstelling voor het afgelopen vrijdag aangekondigde Symphonica in Rosso met Nick & Simon is zo gigantisch dat er direct een extra concert is toegevoegd.

Op zaterdag 15 oktober geven Nick & Simon hun tweede, extra Symphonica in Rosso concert in het Gelredome. De officiële kaartverkoop zal komende woensdag vanaf 10.00 van start gaan. In de voorverkoop voor Nick & Simon-fans en leden van Symphonica in Rosso was de belangstelling dermate groot dat een tweede concert nodig is om aan de schreeuwende behoefte van de overige fans te voldoen.

De sympathieke Volendamse zangers zijn ondersteboven door de run op de rode kaarten. “We zijn zo overdonderd door de belangstelling voor het concert! Het zou ons eerste stadionconcert worden en dan kunnen we er nu al meteen twee aankondigen. Echt fantastisch.”

Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Sting komen nu de twee Volendammers het Gelredome in Arnhem op zijn kop te zetten in de gigantische productie waaraan voor- en achter de schermen door wel 600 mensen wordt meegewerkt.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2011 zullen Nick en Simon het Gelredome rood kleuren.

Nick en Simon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf