‘Nederland is toe aan iets goeds op muziekgebied’ aldus producer Mel Ashton. ‘Ik kreeg heel veel vraag vanuit de buitenlandse platenmaatschappijen om een top girl group te starten, maar dan wel één met zangeressen die niet alleen maar mooi zijn maar vooral fantastisch kunnen zingen en performen’.

Eyecandy wordt gevormd door drie nieuwe top zangeressen: Melissa Sneekes, Melissa de Boer en Jihane Naji. Zij werden geselecteerd uit honderden zangeressen die zich via het Hyves netwerk hadden aangemeld voor de audities. Eyecandy is dan ook niet zo maar een meidengroepje dat het ook eens gaat proberen maar een zorgvuldig geselecteerd topteam.

De zangeressen hebben op muziekgebied al de nodige ervaring opgedaan. Melissa Sneekes maakte in Engeland twee jaar deel uit van de succesvolle band ‘Sapphire’ en Melissa de Boer stond in het verleden in de finale van The X Factor. Jihane Naji maakte als zangeres een tournee langs een aantal leading hotels ‘all around the world’.

De eerste single ‘She’s A Golddigger’wordt tegelijkertijd in 24 landen uitgebracht en zal in october worden opgevolgd door het debuut album. Eyecandy staat op de cover van het maart-nummer van FHM inclusief een sexy fotoshoot.

Eyecandy boeken? Wij informeren u vrijblijvend betreffende de mogelijkheden.