De film I Love Dries is gestolen. De vertoningsprint van de komedie van regisseur Tom Six is maandagavond ontvreemd uit het Van der Valk-hotel in Eindhoven. De ontdekking werd gedaan vlak voor de tweede avondvoorstelling van de film.

De voorstellingen die de komende weken stonden gepland, zijn afgelast. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van de diefstal bij de politie.

Inmiddels zijn de geruchten over een publiciteitsstunt niet van de lucht, maar Dries verzekert dat het geen publiciteitsstunt is, maar pure diefstal: "Je moet je voorstellen dat er negentig mensen in de zaal zaten om een film te kijken die er dus niet was. Dat is heel vervelend natuurlijk. Ze hebben een drankje gekregen van Van der Valk, en ik wil ze óf hun geld teruggeven óf ze krijgen een Dries Roelvink-dvd. Ik vind het vooral erg voor de familie Six. Die hebben al zoveel tegenslagen gehad met deze film. Is het toch best een succes geworden, wordt de master-dvd gejat. Er ligt vast wel een tweede versie van de film in hun kluis, maar als de gejatte band op het internet verschijnt kunnen ze de opbrengsten van de I Love Dries-dvd wel op hun buik schrijven."

Daarom heeft het bedrijf besloten de film eerder dan gepland op dvd uit te brengen.

I Love Dries is het acteerdebuut van zanger Dries Roelvink. In de film wordt Roelvink door zijn twee grootste fans ontvoerd. Omdat de man van het echtpaar onvruchtbaar is, willen de fans hem dwingen zijn zaad af te geven aan de vrouw. De film, die vorige week in première ging, was exclusief te zien in zalen van Van der Valk-hotels. 

Dries Roelvink boekt u bij Twilight Entertainment

 

Bron:telegraaf