De film I Love Dries, die maandagavond werd ontvreemd uit het Van der Valk-hotel in Eindhoven, is terecht. De zogeheten vertoningsprint van de komedie van regisseur Tom Six is dinsdagmiddag afgegeven bij de redacte van het Eindhovens Dagblad.

De dieven zochten vantevoren telefonisch contact met de redactie en lieten weten dat het „een geintje” was, aldus de krant. Ze hebben hun excuses aangeboden. „We hebben de film gewoon uit de dvd-speler gehaald. Hij was zo geweldig dat we hem nog wel een keer wilden zien”, vertelden de dieven tegen het Eindhovens Dagblad.

Producent Six Entertainment deed de ontdekking van de vermissing vlak voor de tweede avondvoorstelling van de film. Het bedrijf deed bij de politie aangifte van de diefstal.

I Love Dries is het acteerdebuut van zanger Dries Roelvink. In de film wordt Roelvink door zijn twee grootste fans ontvoerd. Omdat de man van het echtpaar onvruchtbaar is, willen de fans hem dwingen zijn zaad af te geven aan de vrouw. De film, die vorige week in première ging, is exclusief te zien in zalen van Van der Valk-hotels.

Dries Roelvink boekt u bij Twilight Entertainment

bron:telegraaf