Frank heeft met 2009 een lastig jaar achter de rug. Eerst geveld door een poliep op zijn stembanden, toen een zware keelontsteking, en het afbranden van zijn woonwagen hebben zijn kracht op de proef gesteld.

Echter, Frank heeft zich niet uit de weg laten slaan en kwam in februari met de prachtige plaat ‘Dunnetjes Weer Over’. Dit was na ‘Hallelujah’ de perfecte opvolger. De plaat wordt door heel Nederland enorm veel gedraaid, en de reacties vanuit het publiek zijn super.

Dat Frank van Etten zichzelf heeft bewezen als zanger weet natuurlijk iedereen. In acht jaar tijd heeft Frank vele hits gescoord als ‘Leef Als Een Zigeuner’, ‘Hallelujah’, ‘Ik Ben Een Vagabundo’, ‘Eens’, ‘Geluk’, ‘Pluk Alle Sterren’, ‘Leef’ en ‘Dunnetjes Weer Over’. Maar, dat Frank daarnaast ook mooie liedjes schrijft is nog niet bij iedereen bekend. Toch heeft Frank voor meerdere artiesten al prachtige liedjes geschreven, en ook daar is hij succesvol gebleken. Voor Marlous schreef hij ‘Jij Alleen Jij’ en ‘Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit’, en voor Rob Zorn onder andere ‘Wie Denkt Er Dan Aan Mij’ en ‘Zomerwind’. Maar ook Jacques Herb, Lenie Gerrits en Henny Thijssen zingen liedjes die uit de hand van Frank komen.

Niet alleen voor andere artiesten, maar ook voor zichzelf heeft hij de smaak te pakken. Schreef hij ‘Dunnetjes Weer Over’ samen met Henny Thijssen, nu al zijn er weer vier nieuwe eigen liedjes opgenomen waarvan er één in mei gaat uitkomen als nieuwe single.

Voor het nieuwe album van Frank, wat nog voor de zomer uit zal gaan komen, is er een samenwerking met Henny Thijssen en Gerto Heupink. Dit trio heeft aan de basis gestaan voor Frank zijn succes en het was dan ook heel fijn toen het trio zich weer bij elkaar voegde. Dat het ook echt werkt blijkt dus uit het succes van ‘Hallelujah’ en ‘Dunnetjes Weer Over’. Op dit album zal tevens een duet te vinden zijn van Frank en Jacques Herb. Frank heeft altijd al enorme waardering gehad voor Jacques, en het was een ware eer voor hem om dit te mogen doen. Het duet is al opgenomen en we kijken er dan ook erg naar uit!

Frank van Etten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.