Frans Bauer is in een twitterruzie beland met Jacob, een medewerker van T-Mobile die het nodig vond om de zanger publiekelijk te dissen.

Het regende woensdagmiddag klachten bij T-Mobile vanwege het slechte bereik in Fijnaart, het Brabantse dorp waar Frans woont.

“Sorry voor de matige dekking in Fijnaart”, twitterde Jacob namens het telecombedrijf. “Persoonlijk vind ik ’t niet erg dat we ’t stembereik van Frans Bauer zo beperken.”

De zanger kon de grap van Jacob niet waarderen. “Erg aardig”, reageerde hij sarcastisch. “Met alle respect maar wat heeft jouw persoonlijke muzieksmaak te maken met een klacht van een klant!”

Jacob bood vlak daarna zijn excuses aan. “Ik probeerde de angel uit zijn boosheid te halen. Was enkel grappig bedoeld. Sorry Frans!” Maar de goedlachse Brabander was niet onder de indruk van de spijtbetuiging. “Help die mensen man. Succes met je job.”

T-Mobile heeft Jacob op ludieke wijze gestraft voor de tweets die hij de wereld inslingerde. Het bedrijf heeft een foto van Jacob gepost die voor de straf in de hoek staat. “Jacob heeft zijn lesje geleerd.”