Vrijdag 12 november zal een bijzondere avond worden voor Nederlands meest populaire vertolker van het levenslied. Waar Frans Bauer elk weekend heel Nederland, België en Duitsland doorreist voor talloze optredens, zal hij ditmaal ‘thuiskomen’ in zijn Noord-Brabant.

De inwoner van Fijnaart zal een mini-concert geven met live-band tijdens de vijfde editie van De Nacht van Brabant, dat plaatsvindt van 18.00 in de Brabanthallen van Den Bosch.

Deze jubileumeditie van De Nacht van Brabant kon natuurlijk niet zonder de beroemdste Brabander van het moment. Frans is dankzij miljoenen verkochte albums, verschillende nummer één hits en duizenden optredens in binnen- en buitenland uitgegroeid tot één van de grootste sterren die ons land rijk is. Dit optreden zal er echter een bijzondere zijn.

Zo zal Frans een miniconcert geven met een waanzinnige live-band, een setting waarin Frans niet alledaags te zien is. Denk aan zijn theatershows, maar dan in een grotere setting! Frans Bauer is één van de vele topacts die tijdens de vijfde editie van De Nacht van Brabant op zal treden. De volledige programmering zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Frans Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade