Frans Bauer krijgt nog elke dag vlinders in zijn buik van zijn vrouw Mariska. De 36-jarige volkszanger is het niet altijd eens met zijn vrouw, maar vindt dat je moet geven en nemen in een relatie. Frans houdt op meerdere manier van zijn ‘Maris’.

"Als je van iemand houdt betekent dat dat je elkaar, zowel in goede als in slechte tijden, onvoorwaardelijk steunt", legt de zanger uit in het boek Meer Dan Lekker Weer van Hester Schoppert. "Om een relatie te laten slagen is er echter meer nodig dan alleen maar houden van."

Je moet elkaar accepteren zoals je bent, weet de volkszanger. "Natuurlijk zijn er ook dingen die ik misschien anders zou doen dan Mariska, maar het is een kwestie van geven en nemen", vindt Bauer. "Aan het begin van een relatie ben je alleen maar verliefd op iemand. En dan ineens is het moment daar: je houdt ook echt van die ander."

Frans en Mariska trouwden in 2007, vijftien jaar na hun eerste ontmoeting. "Maris en ik zijn al heel wat jaartjes bij elkaar, maar ik ben nog elke dag verliefd op haar. Daarnaast houd ik van haar als een vriendin, als mijn vrouw en als de moeder van mijn kinderen.

Frans Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:Nu.nl