Frans Bauer is de nieuwste aanwinst in het radioteam van Omroep Brabant. Althans, voor een nacht. De zanger uit Fijnaart neemt aanstaande vrijdag met presentator Jordy Graat plaats achter de microfoon voor Brabantse Nachten Zijn Lang.

Tussen 00.00 en 02.00 uur draait Frans zijn eigen muziekkeus en is er ruimte voor luisteraars. Het programma zal niet alleen te horen zijn via de radio maar wordt ook live op Omroep Brabant televisie en internet uitgezonden.

Doe mee!
Luisteraars kunnen hun vraag of bijzondere gebeurtenis mailen naar [email protected] of tijdens de uitzending bellen naar 0909 123 0909. Ook mogen mensen hun favoriete plaat aanvragen waaraan ze een speciale herinnering hebben. Het belooft een spraakmakende uitzending te worden. Van mooie gesprekken tot de allerleukste grappen.

BNZL
Brabantse Nachten Zijn Lang is iedere vrijdagnacht te horen op Omroep Brabant. Met iedere week een andere collega achter de microfoon. Stem vanaf 00.00 uur af via radio, internet of televisie. Bellen tijdens de uitzending kan via 0909 123 0909.